Hier kun je wat reacties lezen van mensen die je voorgingen!

 

“Je bent ook echt super! ik heb er echt veel aan gehad.”

Joyce Buijsen

 

“Een verademing voor de hondenwereld! Je bent een mooi mens.”

Colette Faber

 

“Gerdine is een topper! Online een week lang een gratis cursus gevolgd. In elke live video is ze super enthousiast, legt dingen goed uit en beantwoord je vragen top. Kan haar opleidingen alleen maar aanraden! Ze is top met mens en dier!”

Laura Keun

 

“Vorig jaar heb ik de module angst en agressie gevolgd.Ik heb een vijfdehands hond met een flinke rugzak. Deze cursus heeft er aan bijgedragen, dat ze nu met rustige begeleiding met alle honden kan.
Iets wat ik mij nooit had kunnen voorstellen!
Nu volg ik de opleiding tot instructeur en die is weer even leerzaam. Echt een aanrader om een cursus bij Het Neerlands Honden Instituut te volgen.”

Marieke Heidema

 

“Lang heb ik gezocht naar een opleiding die volledig aansluit bij mijn visie en levensstijl. Wanneer ik de opleiding “hond georiënteerde instructeur” tegenkwam, was de knoop snel doorgehakt. Elke keer opnieuw ga ik met veel plezier naar de les. Bedankt Gerdine om al je kennis te delen en op zo’n fijne manier over te brengen!”
“Geen idee van les, altijd een gezellige sfeer en ruimte voor vragen.”
“Deze opleiding heeft mij echt doen ontplooien en doen durven geloven in mijzelf.” 

Lendy Jacobs

 

“Mijn naam is Chantal, ik heb mijn hele leven al honden en heb op verschillende honden scholen gewerkt. Tot ik deze cursus ging doen had ik een vaste routine in mijn les plan. Ook waren en zijn er nu nog best wat spanningen onderling bij de instructeurs. Dat maakt dat ik mijn eerste les bij Gerdine niet met een hele open gedachten in ging.

Maar al snel bleek dat het helemaal niet zo zweverig was als waar ik bang voor was. Een van de eerste dingen die regelmatig terug komt is dat ook een instructeur niet alles kan weten. Dat was een opluchting. En dat je niet verplicht word om ineens helemaal om te gaan in deze denk wijze is wel prettig. Zo leer je in eerste instantie veel over hoe honden met elkaar omgaan. En hoeveel manieren van les geven er zijn. En daarin word subtiel de weg naar de juiste manier van les geven gecoacht.
Nu merk ik dat ik nog meer dan vroeger mensen stimuleer om hersenwerk met hun honden te doen. En problemen op te lossen door eens te bekijken wat die hond nu eigenlijk nodig heeft.
Nu ben ik bijna klaar met de cursus, ik heb al mijn huiswerk al af. Een van de leukste opdrachten was om de verschillende manieren van leren te filmen. Uiteindelijk is het me gelukt. Wel is waar niet met de honden maar met mijn paarden. Dat heeft heel wat film werk gekost. Ik heb veel fouten gemaakt, maar nu snap ik wel wat er word bedoelt.

Ook hebben Gerdine en ik ook veel 1 op 1 gesproken en daar heb ik ook veel aan gehad. Want het is nu eenmaal zo dat niet iedereen elkaar iets gunt. En daar had ik best moeite mee.
HAD! Nu niet meer. Ik weet dat ik goed ben in wat ik doe. Ik weet dat ook ik niet alles weet en dat is niet erg.
Gerdine is iemand waar ik graag mee om ga. En makkelijk ook over niet hond gerelateerde dingen mee kan bespreken.

Dus kort samengevat hond georiënteerd les geven. Super leuk,
Helemaal niet zweverig en een combinatie van wat ik al wist en wat een andere oplossing is voor veel baasjes en honden. Die vaak beter werkt dan een snuk aan de riem.
Gerdine het was top. Bedankt!”

Chantal de Meel

 

Leave a Comment